Παοκ Κυπελλουχοσ / PAOKNextGeneration4: Αποκάλυψη Βέρντι στην Ιταλία / Ο αντιπρόεδρος της παε ολυμπιακός εξαπέλυσε ευθεία .

Από euronews • ανανεώθηκε πριν: Περισσότεροι από 6.000 φίλαθλοι του παοκ μετέτρεψαν τη γενεύη σε θεσσαλονίκη και το γήπεδο όπου . Κυπέλλούχος ο παοκ με τον κρμέντσικ να γίνεται ο ήρωας αφού . Γλέντι με συνθήματα, πυρσούς και πυροτεχνήματα στον λευκό πύργο για τον κυπελλούχο ελλάδος. Ο αντιπρόεδρος της παε ολυμπιακός εξαπέλυσε ευθεία .

«ο περσινός κυπελλούχος ολυμπιακός και ο 7 φορές τροπαιούχος παοκ;» (pics). digenhs fc lakkoma: ΣΤΟ Î'ΙÎ'ΛΙΟ Î
digenhs fc lakkoma: ΣΤΟ Î'ΙÎ'ΛΙΟ Î"ΚΙΝΕΣ ΤΟ ΛÎ'ΚΚΩΜÎ'!!! Ζούν from lh6.googleusercontent.com
Από euronews • ανανεώθηκε πριν: Στον τελικό της διοργάνωσης, που φιλοξενήθηκε στο οακα, ο «δικέφαλος» . Περισσότεροι από 6.000 φίλαθλοι του παοκ μετέτρεψαν τη γενεύη σε θεσσαλονίκη και το γήπεδο όπου . Γλέντι με συνθήματα, πυρσούς και πυροτεχνήματα στον λευκό πύργο για τον κυπελλούχο ελλάδος. Έτσι ο παοκ κατέκτησε το 8π κύπελλο της ιστορίας του και 4ο. Ο αντιπρόεδρος της παε ολυμπιακός εξαπέλυσε ευθεία . «ο περσινός κυπελλούχος ολυμπιακός και ο 7 φορές τροπαιούχος παοκ;» (pics). Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική από την αρχή ως το τέλος.

Έτσι ο παοκ κατέκτησε το 8π κύπελλο της ιστορίας του και 4ο.

Περισσότεροι από 6.000 φίλαθλοι του παοκ μετέτρεψαν τη γενεύη σε θεσσαλονίκη και το γήπεδο όπου . Στον τελικό της διοργάνωσης, που φιλοξενήθηκε στο οακα, ο «δικέφαλος» . Γλέντι με συνθήματα, πυρσούς και πυροτεχνήματα στον λευκό πύργο για τον κυπελλούχο ελλάδος. Έτσι ο παοκ κατέκτησε το 8π κύπελλο της ιστορίας του και 4ο. Από euronews • ανανεώθηκε πριν: Κυπέλλούχος ο παοκ με τον κρμέντσικ να γίνεται ο ήρωας αφού . Ο αντιπρόεδρος της παε ολυμπιακός εξαπέλυσε ευθεία . Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική από την αρχή ως το τέλος. «ο περσινός κυπελλούχος ολυμπιακός και ο 7 φορές τροπαιούχος παοκ;» (pics).

Γλέντι με συνθήματα, πυρσούς και πυροτεχνήματα στον λευκό πύργο για τον κυπελλούχο ελλάδος. Κυπέλλούχος ο παοκ με τον κρμέντσικ να γίνεται ο ήρωας αφού . Ο αντιπρόεδρος της παε ολυμπιακός εξαπέλυσε ευθεία . «ο περσινός κυπελλούχος ολυμπιακός και ο 7 φορές τροπαιούχος παοκ;» (pics). Από euronews • ανανεώθηκε πριν:

Στον τελικό της διοργάνωσης, που φιλοξενήθηκε στο οακα, ο «δικέφαλος» . PAOKNextGeneration4: Î'ποκάλυψη Î'έρντι στην Ιταλία
PAOKNextGeneration4: Î'ποκάλυψη Î'έρντι στην Ιταλία from i.ytimg.com
Κυπέλλούχος ο παοκ με τον κρμέντσικ να γίνεται ο ήρωας αφού . Στον τελικό της διοργάνωσης, που φιλοξενήθηκε στο οακα, ο «δικέφαλος» . Ο αντιπρόεδρος της παε ολυμπιακός εξαπέλυσε ευθεία . Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική από την αρχή ως το τέλος. Έτσι ο παοκ κατέκτησε το 8π κύπελλο της ιστορίας του και 4ο. Γλέντι με συνθήματα, πυρσούς και πυροτεχνήματα στον λευκό πύργο για τον κυπελλούχο ελλάδος. Περισσότεροι από 6.000 φίλαθλοι του παοκ μετέτρεψαν τη γενεύη σε θεσσαλονίκη και το γήπεδο όπου . «ο περσινός κυπελλούχος ολυμπιακός και ο 7 φορές τροπαιούχος παοκ;» (pics).

Κυπέλλούχος ο παοκ με τον κρμέντσικ να γίνεται ο ήρωας αφού .

Γλέντι με συνθήματα, πυρσούς και πυροτεχνήματα στον λευκό πύργο για τον κυπελλούχο ελλάδος. Έτσι ο παοκ κατέκτησε το 8π κύπελλο της ιστορίας του και 4ο. «ο περσινός κυπελλούχος ολυμπιακός και ο 7 φορές τροπαιούχος παοκ;» (pics). Περισσότεροι από 6.000 φίλαθλοι του παοκ μετέτρεψαν τη γενεύη σε θεσσαλονίκη και το γήπεδο όπου . Από euronews • ανανεώθηκε πριν: Ο αντιπρόεδρος της παε ολυμπιακός εξαπέλυσε ευθεία . Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική από την αρχή ως το τέλος. Στον τελικό της διοργάνωσης, που φιλοξενήθηκε στο οακα, ο «δικέφαλος» . Κυπέλλούχος ο παοκ με τον κρμέντσικ να γίνεται ο ήρωας αφού .

«ο περσινός κυπελλούχος ολυμπιακός και ο 7 φορές τροπαιούχος παοκ;» (pics). Κυπέλλούχος ο παοκ με τον κρμέντσικ να γίνεται ο ήρωας αφού . Περισσότεροι από 6.000 φίλαθλοι του παοκ μετέτρεψαν τη γενεύη σε θεσσαλονίκη και το γήπεδο όπου . Έτσι ο παοκ κατέκτησε το 8π κύπελλο της ιστορίας του και 4ο. Από euronews • ανανεώθηκε πριν:

Περισσότεροι από 6.000 φίλαθλοι του παοκ μετέτρεψαν τη γενεύη σε θεσσαλονίκη και το γήπεδο όπου . 17/5/2003- ΠÎ'ΟΚ - αρης 1-0 (ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛÎ'Î
17/5/2003- ΠÎ'ΟΚ - αρης 1-0 (ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛÎ'Î"ΟΣ) - PAOKForum from pbs.twimg.com
Περισσότεροι από 6.000 φίλαθλοι του παοκ μετέτρεψαν τη γενεύη σε θεσσαλονίκη και το γήπεδο όπου . Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική από την αρχή ως το τέλος. Από euronews • ανανεώθηκε πριν: «ο περσινός κυπελλούχος ολυμπιακός και ο 7 φορές τροπαιούχος παοκ;» (pics). Γλέντι με συνθήματα, πυρσούς και πυροτεχνήματα στον λευκό πύργο για τον κυπελλούχο ελλάδος. Στον τελικό της διοργάνωσης, που φιλοξενήθηκε στο οακα, ο «δικέφαλος» . Κυπέλλούχος ο παοκ με τον κρμέντσικ να γίνεται ο ήρωας αφού . Έτσι ο παοκ κατέκτησε το 8π κύπελλο της ιστορίας του και 4ο.

«ο περσινός κυπελλούχος ολυμπιακός και ο 7 φορές τροπαιούχος παοκ;» (pics).

Έτσι ο παοκ κατέκτησε το 8π κύπελλο της ιστορίας του και 4ο. Ο αντιπρόεδρος της παε ολυμπιακός εξαπέλυσε ευθεία . Κυπέλλούχος ο παοκ με τον κρμέντσικ να γίνεται ο ήρωας αφού . «ο περσινός κυπελλούχος ολυμπιακός και ο 7 φορές τροπαιούχος παοκ;» (pics). Από euronews • ανανεώθηκε πριν: Στον τελικό της διοργάνωσης, που φιλοξενήθηκε στο οακα, ο «δικέφαλος» . Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική από την αρχή ως το τέλος. Περισσότεροι από 6.000 φίλαθλοι του παοκ μετέτρεψαν τη γενεύη σε θεσσαλονίκη και το γήπεδο όπου . Γλέντι με συνθήματα, πυρσούς και πυροτεχνήματα στον λευκό πύργο για τον κυπελλούχο ελλάδος.

Παοκ Κυπελλουχοσ / PAOKNextGeneration4: Î'ποκάλυψη Î'έρντι στην Ιταλία / Ο αντιπρόεδρος της παε ολυμπιακός εξαπέλυσε ευθεία .. Στον τελικό της διοργάνωσης, που φιλοξενήθηκε στο οακα, ο «δικέφαλος» . «ο περσινός κυπελλούχος ολυμπιακός και ο 7 φορές τροπαιούχος παοκ;» (pics). Γλέντι με συνθήματα, πυρσούς και πυροτεχνήματα στον λευκό πύργο για τον κυπελλούχο ελλάδος. Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική από την αρχή ως το τέλος. Περισσότεροι από 6.000 φίλαθλοι του παοκ μετέτρεψαν τη γενεύη σε θεσσαλονίκη και το γήπεδο όπου .

Έτσι ο παοκ κατέκτησε το 8π κύπελλο της ιστορίας του και 4ο παο. Ο αντιπρόεδρος της παε ολυμπιακός εξαπέλυσε ευθεία .